Natjecanje u streljaštvu interventnih jedinica

Slika PU_KK/vijesti/2010/05/IJP_Natjecanje1_300.jpg
Foto: Pu koprivničko-križevačka
U utorak, 26. svibnja sa početkom u 11 sati na strelištu „Dubovečki breg“ u Koprivnici održano je natjecanje u praktičnom streljaštvu policijskih službenika interventnih jedinica Policijskih uprava krapinsko-zagorske, varaždinske, međimurske, bjelovarsko-bilogorske, virovitičko-podravske i domaćina, Policijske uprave koprivničko-križevačke.   

Natjecanje je održano u ekipnoj disciplini i pojedinačno. Ekipu su sačinjavala tri natjecatelja, gađano je iz službenih naoružanja koje u radu korsite intervente jedinice: pištolja cal 9 mm, kratke strojnice "Ero" i policijske sačmarice. U natjecanju su vrednovani pogoci u ukupno 22 mete i vrijeme prolaska svih zadanih pozicija na poligonu, a konačni rezultat koeficijent je oba ostvarena rezultata.

Na ovom zanimljivom i dinamičnom dvosatnom natjecanju ekipnu pobjedu izvojevala je ekipa Policijske uprave koprivničko-križevačke u sastavu Vedran Blažeković, Željko Rođak i Davor Penezić. Druga je bila ekipa virovitičko - podravske a treća međimurske policijske uprave.

Željko Rođak bio je najbolji pojedinac, Goran Grgičin, također iz ekipe domaćina, drugi, dok je treći bio Željko Turk iz  međimurske policijske uprave.

Pehare i prigodne poklone za osvojena mjesta natjecateljima je dodijelo Instruktor za opću tjelesnu i specijalnu pripremu  Zapovjedništva Interventne jedinice policije Marijan Jozić na prigodnom druženju u restoranu Policijske uprave.


Stranica