Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 19. do 25. srpnja 2010.g.

Slika PU_KK/vijesti/2009/12/auto_policija06.jpg

STANJE KRIMINALITETA - U proteklom tjednu zabilježeno je 19 kaznenih djela, od čega 14 iz oblasti općeg kriminaliteta, kazneno djelo maloljetničkog kriminaliteta i četiri kaznena djela gospodarskog kriminaliteta. Kazneno je prijavljeno 10 fizičkih osoba.

Foto: Ilustracija
STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježeno je 19 kaznenih djela, od čega 14 iz oblasti općeg kriminaliteta, kazneno djelo maloljetničkog kriminaliteta i četiri kaznena djela gospodarskog kriminaliteta. Kazneno je prijavljeno 10 fizičkih osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA
 
Protiv javnog reda i mira zabilježeno je 12 prekršaja, od čega prekršaj drskog ponašanja, tri tučnjave, pet svađa ili vika, vrijeđanje i omalovažavanja službenih osoba, davanje pića pijanim ili malodobnim osobama i prekršaj držanja životinja bez nadzora. Prekršajno su prijavljene 22 osobe.
                       
STANJE SIGURNOSTI PROMETA
 
Zabilježeno je 11 prometnih nesreća, od čega jedna s ozlijeđenom osobom i 10 sa materijalnom štetom. Nije bilo teških tjelesnih ozljeda, dok je lake tjelesne ozljede zadobio vozač osobnog automobila.
 
ZAŠTITA OD POŽARA
 
U proteklom tjednu zabilježen je požar na građevina sa pričinjenom materijalnom štetom od 150 000 kuna te jedan požar bez štete.
 
OSTALI DOGAĐAJI
 
Zbog prekršaja nasilničkog ponašanja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji podnesene su prijave protiv 13 osoba.
Prema Obiteljskom zakonu na javnom mjestu nakon 23 sata, bez odgovarajuće pratnje, zatečene su tri osobe mlađe od 16 godina.


Stranica