Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 23. do 29. kolovoza 2010.g.

Slika PU_KK/vijesti/2010/01/policija05.jpg

U proteklom tjednu zabilježeno je 28 kaznenih djela, od čega 23 iz oblasti općeg kriminaliteta, 3 iz zlouporabe opojnih droga, 1 iz gospodarskog kriminaliteta i 1 iz prometa. Kazneno je prijavljeno 19 osoba.

STANJE KRIMINALITETA
                                                                                             
U proteklom tjednu zabilježeno je 28 kaznenih djela, od čega 23 iz oblasti općeg kriminaliteta, 3 iz zlouporabe opojnih droga, 1 iz gospodarskog kriminaliteta  i 1 iz prometa. Kazneno je prijavljeno 19 osoba.
                                                                                                                                              
STANJE JAVNOG REDA I MIRA
 
Protiv javnog reda i mira zabilježeno je 13 prekršaja, od čega 1 tučnjava, 5 svađe vike i dr., 1 vrijeđanje i omalovažavanja službenih osoba,  3 davanja alkoholnih pića pijanim osobama, 1 odavanje pijanstvu, 1 skitnja i prosjačenje i 1 prekršaj nedozvoljenog izvođenja skladbi i dr. kojima se narušava JRM. Prekršajno je prijavljeno 14 osoba.
                   
STANJE SIGURNOSTI PROMETA
 
Zabilježeno je 24 prometnih nesreća, od čega 10 s ozlijeđenim osobama i 14 sa materijalnom štetom. Teške tjelesne ozljede zadobile su 2 osobe – vozači bicikla, dok je lake tjelesne ozljede zadobilo 12 osoba, odnosno 2 vozača osobnog automobila, 6 putnika u automobilu,  3 vozača bicikla i 1 vozač mopeda.
 
ZAŠTITA OD POŽARA
 
U proteklom tjednu na području ove PU nisu zabilježeni požari.
 
OSTALI DOGAĐAJI
 
Zbog prekršaja nasilničkog ponašanja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji podnesene su prijave protiv 15 osoba.


Stranica