U Đurđevcu održana akcija "Sigurno i vješto u prometu"

Slika PU_KK/vijesti/2010/09/SigurnoIVjestoUPrometu.jpg

U četvrtak, 9. rujna, od 10 do 11.30 sati Policijska postaja Đurđevac i Auto klub Đurđevac zajednički su, na Trgu Sv. Jurja u Đurđevcu, proveli preventivnu akciju „Sigurno i vješto u prometu“.

Foto: Pu koprivničko-križevačka
U četvrtak, 9. rujna, od 10 do 11.30 sati Policijska postaja Đurđevac i Auto klub Đurđevac zajednički su, na Trgu Sv. Jurja u Đurđevcu, proveli preventivnu akciju „Sigurno i vješto u prometu“.

U akciji su sudjelovala djeca predškolske dobi iz vrtića „Maslačak“ u Đurđevcu i djeca petih i šestih razreda Osnovne škole „Grgur Karlovčan“ iz Đurđevca.

Učenici osnovne škole te najstarija dobna skupina djece iz vrtića pokazali su na postavljenom poligonu vještine upravljanja biciklom. Djeca vrtića „Maslačak“ na likovnoj su radionici izrađivala radove na temu sudjelovanja djece u prometu. Načinjeni radovi tijekom mjeseca rujna biti će izloženi u prostorima Policijske postaje Đurđevac.

Policijski službenici Policijske postaje Đurđevac tom prilikom su dijelili promotivne materijale s tematikom prevencije i održavanja povoljnog stanja sigurnosti u prometu, posebice vezano za sudjelovanje djece .

Akciji su se osim djece u većem broju odazvali i građani grada Đurđevca.


Stranica