Info točka policije na sajmu u Križevcima

Slika PU_KK/Vijesti/2010/11/KzSajam.jpg

razdoblju od 5. do 7. studenoga u Križevcima, na prostoru bivše vojarne, pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, Koprivničko-križevačke županije i Grada Križevaca, održan je 13. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije, na kojemu se sa svojom info točkom predstavila i Policijska postaja Križevci pod sloganom "Služiti i štititi".

Foto: Pu koprivničko-križevačka

U razdoblju od 5. do 7. studenoga u Križevcima, na prostoru bivše vojarne, pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, Koprivničko-križevačke županije i Grada Križevaca, održan je 13. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke  županije, na kojemu se sa svojom info točkom predstavila i Policijska postaja Križevci pod sloganom "Služiti i štititi".

Info točku je posjetilo oko 3 500 posjetitelja sajma. Najviše zanimanja mladih posjetitelja izazvao je simulator vožnje za motocikle i mopede "Honda ridinig trainere", koji je cijelo vrijeme sajma bio u funkciji.

Uz predstavljanje svih preventivnih aktivnosti koje se kontinuirano provode, posebice u svezi preveniranja prometnih nesreća, spriječavanju nasilja među mladima, zatim akcije "Manje oružja, manje tragedija" i ostalih preventivnih aktivnosti, cijelo vrijeme sajma je bio prikazivan  i film pod nazivom "Prometne nesreće i mladi vozači".

Slogan "Služiti i štititi" naišao je na odobravanje posjetitelja, a policija se i ovaj puta promovirla kao javni servis koji je na usluzi građanima.



Stranica