Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 8. do 14. studenoga 2010.g.

Slika PU_KK/vijesti/2009/12/auto_policija06.jpg

STANJE KRIMINALITETA - U proteklom tjednu zabilježeno je 21 kazneno djelo, od čega 20 iz oblasti općeg kriminaliteta i jedno kazneno djelo zlouporabe opojnih droga. Kazneno je prijavljeno 12 fizičkih osoba. Razriješena su dva kaznena djela općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja, za koja su prijavljena dva počinitelja.

Foto: Ilustracija

STANJE KRIMINALITETA
    
U proteklom tjednu zabilježeno je 21 kazneno djelo, od čega 20 iz oblasti općeg kriminaliteta i jedno kazneno djelo zlouporabe opojnih droga. Kazneno je prijavljeno 12 fizičkih osoba.
Razriješena su dva kaznena djela općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja, za koja su prijavljena dva počinitelja.
           
STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježeno je sedam prekršaja, od čega prekršaj svađe, tri tučnjave, drsko ponašanje, omalovažavanje ili vrijeđanje pol. službenika i prekršaj držanja životinja bez nadzora. Prekršajno je prijavljeno devet osoba.

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 13 prometnih nesreća, od čega prometna nesreća s poginulom osobom, šest prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama i šest sa materijalnom štetom. Smrtno je stradao putnik. Tjelesne ozljede zadobilo je 11 osoba. Teške tjelesne ozljede zadobila su tri putnika i vozač osobnog automobila, dok su lake tjelesne ozljede zadobila tri vozača osobnih automobila, dva putnika i dva pješaka.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježena su dva požara bez materijalne štete.

OSTALI DOGAĐAJI

Zbog prekršaja nasilničkog ponašanja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji podnesene su prijave protiv 15 osoba.
Prema Obiteljskom zakonu na javnom mjestu nakon 23 sata, bez odgovarajuće pratnje, zatečene su dvije osobe mlađe od 16 godina.



Stranica