Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 29. studenoga do 5. prosinca 2010.g.

Slika PU_KK/vijesti/2009/12/auto_policija06.jpg

STANJE KRIMINALITETA - U proteklom tjednu zabilježena su 22 kaznena djela, od čega 13 iz oblasti općeg kriminaliteta, kazneno djelo iz gospodarstva, dva iz maloljetničkog kriminaliteta, dva kaznena djela zlouporabe opojnih droga i četiri kaznena djela iz oblasti prometa. Kazneno je prijavljeno 17 fizičkih osoba.

Foto: Ilustracija

STANJE KRIMINALITETA
    
U proteklom tjednu zabilježena su 22 kaznena djela, od čega 13 iz oblasti općeg kriminaliteta, kazneno djelo iz gospodarstva, dva iz maloljetničkog kriminaliteta, dva kaznena djela zlouporabe opojnih droga i četiri kaznena djela iz oblasti prometa. Kazneno je prijavljeno 17 fizičkih osoba.
Razriješena su tri kaznena djela općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja, za koja je prijavljeno pet počinitelja.
           
STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježena su tri prekršaja tučnjava, prekršaj omalovažavanja ili vrijeđanja policijskih službenika i davanje pića pijanim osobama. Prijavljeno je 15 osoba.
  
STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježena je 21 prometna nesreća, od čega četriri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i 17 sa materijalnom štetom. Tjelesne ozljede zadobile su četiri osobe. Teške tjelesne ozljede zadobila su dva pješaka, dok su lake tjelesne ozljede zadobila dva vozača osobnih automobila.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježena su dva požara na građevinama i dva požara na prometnim sredstvima, sa do sada procijenjenom materijalnom štetom od 40 000 kuna.

OSTALI DOGAĐAJI

Zbog prekršaja nasilničkih ponašanja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji podnesene su prijave protiv 17 osoba.



Stranica