Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 20. do 26. prosinca 2010.g.

Slika PU_KK/vijesti/2009/12/auto_policija06.jpg

U proteklom tjednu zabilježeno je 37 kaznenih djela, od čega 21 iz oblasti općeg kriminaliteta, šest kaznenih djela gospodarskog kriminaliteta, tri iz maloljetničkog kriminaliteta, dva kaznena djelo zlouporabe opojnih droga, četiri iz oblasti prometa i jedno kazneno djelo iz drugih oblasti.

Foto: Ilustracija

STANJE KRIMINALITETA
    
U proteklom tjednu zabilježeno je 37 kaznenih djela, od čega 21 iz oblasti općeg kriminaliteta, šest kaznenih djela gospodarskog kriminaliteta, tri iz maloljetničkog kriminaliteta, dva kaznena djela zlouporabe opojnih droga, četiri iz oblasti prometa i jedno kazneno djelo iz drugih oblasti. Kazneno su prijavljene 23 fizičke i dvije pravne osobe.
Razriješena su dva kaznena djela općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja, za koja je prijavljeno osam počinitelja.
           
STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježeno je pet prekršaja, od kojih jedna tučnjava, dva drska ponašanja, prekršaj svađe ili vike i omalovažavanje i vrijeđanje pol. službenika. Prijavljeno je šest osoba.
  
STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 18 prometnih nesreća, od čega prometna nesreća s poginulom osobom, tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i 14 sa materijalnom štetom. Smrtno je stradala putnica. Tjelesne ozljede zadobile su četiri osobe. Teške tjelesne ozljede zaadobio je pješak, dok su lake tjelesne ozljede zadobila dva vozača osobnih automobila i vozač bicikla.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar bez materijalne štete.

OSTALI DOGAĐAJI

Zbog prekršaja nasilničkih ponašanja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji podnesene su prijave protiv 21 osobe.



Stranica