Uhićeni prebrzi vozači

Slika PU_KK/Vijesti/2010/11/policajac01.jpg

Jučer su trojica vozača, povratnika u činjenju prometnih prekršaja, uhićena te dovedena na Prekršajni sud u Koprivnici na žurni prekršajni postupak.

Foto: Ilustracija

Jučer su trojica vozača, povratnika u činjenju prometnih prekršaja, uhićena te dovedena na Prekršajni sud u Koprivnici na žurni prekršajni postupak. 

Jučer, 18. siječnja, u 5.30 sati u Koprivnici je 31 - godišnji vozač upravljao teretnim automobilom bez položenog vozačkog ispita.  Kažnjen je kaznom zatvora 10 dana, uvjetno na godinu dana, te zabranom upravljanja vozilima B kategorije dva mjeseca.

U 6.01 sati u Reki 51- godišnji vozač je upravljao osobnim automobilom brzinom od 130 km/h, gdje je dozvoljena brzina 70 km/h. Kažnjen je novčanom kaznom od 800 kuna, kaznom zatvora od 15 dana, uvjetno na godinu dana, te dva mjeseca zabrane upravljanja vozilima B kategorije.

U 9.42 sati u Koprivnici na Varaždinskoj cesti 31 - godišnji vozač je upravljao  osobnim automobilom brzinom od 128 km/h, gdje je dozvoljena brzina 60 km/h. Kažnjen je novčanom kaznom od 7 200 kuna te mjesec dana zabrane upravljanja vozilima B kategorije.



Stranica