Uhićeni vozači dovedeni na Prekršajni sud

Slika PU_KK/Vijesti/2010/11/policajac01.jpg

Jučer su trojica vozača, povratnika u činjenju prometnih prekršaja, uhićena te dovedena na Prekršajni sud u Koprivnici na žurni prekršajni postupak.

Foto: Ilustracija

Jučer su trojica vozača uhićena te dovedena na Prekršajni sud u Koprivnici na žurni prekršajni postupak. 

U nedjelju, 30. siječnja, u 22.40 sati u Križevcima u Tomislavovoj ulici 32 - godišnji vozač je upravljao osobnim automobilom bez položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 1,15 g/kg. Na Prekršajnom sudu u Koprivnici je kažnjen novčanom kaznom od  8 700  kuna  i zabranom upravljanja  vozilima B kategorije mjesec dana.

Jučer, 31. siječnja, u 9.05 sati u Goli na graničnom prijelazu 52 - godišnji mađarski državljanin je upravljao teretnim i priključnim vozilom pod utjecajem alkohola od 0,97 g/kg. Doveden je na Prekršajni sud u Koprivnici gdje mu je izrečena opomena i zabrana korištenja inozemne vozačke dozvole na području RH mjesec dana.

 Jučer, 31. siječnja, u 13.10 sati u Koprivnici u Ulici Ante Strarčevića 16 – godišnji vozač je upravljao mopedom bez položenog vozačkog ispita. Uhićen je i doveden na Prekršajni sud u Koprivnici, gdje je mu je izrečena odgojna mjera uključivanja u rad humanitarnih  organizacija  20  sati i zabrana upravljanja vozilima M  kategorije dva mjeseca



Stranica