Smrtno stradala biciklistkinja

Slika PU_KK/vijesti/2010/01/policija05.jpg

Jučer, 8. veljače, oko 18.20 sati u Dravskoj ulici u Podravskim Sesvetama 36 - godišnji hrvatski državljanin upravljao je prije stjecanja prava i pod utjecajem alkohola od 3,30 g/kg, neregistriranim, neosiguranim i tehnički neispravnim traktorom marke „Štore“.

Foto: Ilustracija

Jučer, 8. veljače, oko 18.20 sati u Dravskoj ulici u Podravskim Sesvetama 36 - godišnji hrvatski državljanin upravljao je prije stjecanja prava i pod utjecajem alkohola od 3,30 g/kg, neregistriranim, neosiguranim i tehnički neispravnim traktorom marke „Štore“. Uslijed alkoholne omamljenosti nije na vrijeme uočio M.D. (1941.) iz Podravskih Sesveta, koja se ispred njega i u istom pravcu kretala neosvijetljenim biciklom desnim rubom kolnika, uslijed čega je prednjim desnim dijelom traktora udario u bicikl.

Od udara je vozačica bicikla odbačena na desnu bankinu, dok je bicikl pregažen desnim kotačima traktora i bio vučen po kolniku 30 metara.

U ovoj prometnoj nesreći biciklistkinja je na mjestu događaja smrtno stradala. Protiv vozača traktora slijedi kaznena prijava.



Stranica