Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 25. travnja do 1. svibnja 2011.g.

Slika PU_KK/vijesti/2009/12/auto_policija06.jpg

STANJE KRIMINALITETA - U proteklom tjednu zabilježena su 22 kaznena djela, od čega 17 iz oblasti općeg kriminaliteta, kazneno djelo maloljetničkog kriminaliteta i četiri kaznena djela zlouporabe opojnih droga. Kazneno je prijavljeno šest fizičkih osoba.

Foto: Ilustracija

STANJE KRIMINALITETA
    
U proteklom tjednu zabilježena su 22 kaznena djela, od čega 17 iz oblasti općeg kriminaliteta, kazneno djelo maloljetničkog kriminaliteta i četiri kaznena djela zlouporabe opojnih droga. Kazneno je prijavljeno šest fizičkih osoba.
Razriješena su četiri kaznena djela općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja, za koja su prijavljena tri počinitelja

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježeno je osam prekršaja, od čega dvije tučnjave, svađa ili vika, tri omalovažavanja ili vrijeđanja službenih osoba, davanje pića pijanim ili malodobnim osobama i prekršaj držanja životinja bez nadzora. Prekršajno je prijavljeno 12 osoba.

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 19 prometnih nesreća, od kojih prometna nesreća s poginulom osobom, pet prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama i 13 prometnih nesreća s materijalnom štetom. Smrtno je stradao vozač osobnog automobila. Tjelesne ozljede zadobilo je pet osoba. Teške tjelesne ozljede zadobio je vozač mopeda, dok su lake tjelesne ozljede zadobilli vozač osobnog automobila, vozač bicikla, vozač traktora i putnik.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu nisu zabilježeni požari.

OSTALI DOGAĐAJI

Zabilježeno je 11 prekršaja nasilničkih ponašanja u obitelji, a prijavljeno je 16 osoba.
Zatečeno je troje maloljetnika mlađih od 16 godina u kršenju odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.



Stranica