Edukacija traktorista

Slika PU_KK/Vijesti/2011/05/STP-Kuzminec.jpg

Danas, 4. travnja, u vremenu od 9 do 9.45 sati policijski službenik za preventivu Postaje promene policije Zoran Vuković u Kuzmincu je prilikom obavljanja redovnog tehničkog pregleda traktora na terenu, uz prisutnost kontrolora Stanice za tehnički pregled održao edukativno predavanje.

Foto: Pu koprivničko-križevačka

Danas, 4. travnja, u vremenu od 9 do 9.45 sati policijski službenik za preventivu Postaje promene policije Zoran Vuković u Kuzmincu je prilikom obavljanja redovnog tehničkog pregleda traktora na terenu, uz prisutnost kontrolora Stanice za tehnički pregled održao edukativno predavanje.

Predavanje je održano na temu "Prometovanje traktora, tehnička ispravnost traktora, osiguranje" i "Alkohol u prometu".  Tom prilikom traktoristima je skrenuta pozornost na koretno i odgovorno ponašanje u prometu, na češće izvršavanje dnevnih preventivnih tehnički pregleda traktora i priključnih vozila (poglavito svjetala i uređaja za kočenje), te su upoznati sa statističkim pokazateljima vezanim uz prometne nesreće u kojima su sudjelovali vozački traktora.

Također, prisutnima je skrenuta pozornost na obvezu uklanjanja blata s kotača prilkom uključivanja vozila sa zemljane ceste na cestu sa suvremenim kolničkim zastorom. Na samom kraju predavanja vozački traktora iskazali su zadovoljstvo i pohvalili rad policije na suzbijanju najtežih prekršaja u prometu. 



Stranica