Info točka policije ispred ugostiteljskog objekta

Slika PU_KK/Vijesti/2011/05/InfoTKz6.5.jpg

Obzirom da su u razdoblju od 1. do 9. svibnja na postajnom području Policijske postaje Križevci zabilježene dvije prometne nesreće u kojima su čak tri osobe zadobile teške tjelesne ozljede, policijski službenici su dodatno preventivno djelovali u cilju suzbijanja sličnih događanja

Foto: Pu koprivničko-križevačka

Obzirom da su u razdoblju od 1. do 9. svibnja na postajnom području Policijske postaje Križevci zabilježene dvije prometne nesreće u kojima su čak tri osobe zadobile teške tjelesne ozljede, policijski službenici su dodatno preventivno djelovali u cilju suzbijanja sličnih događanja. U jednoj prometnoj nesreći je sudjelovao  mladi vozač i to pod utjecajem alkohola od 1,54 g/kg, tako da su preventivna postupanja  usmjerena  prema mjestima okupljanja mladih.

Između ostalog je u petak, 6. svibnja, u vremenu do 23 do 3 sata na ulazu u ugostiteljski objekat "Zlatne kočije“ u mjestu Kuštani, okupljalištu mladih, postavljena  info točka na kojoj su policijski službenici za prometnu preventivu odgovarali na pitanja iz domene prometa, a veći broj posjetitelja koji su pristigli svojim vozilima podvrgnuli su se i preventivnom  ispitivanju alkoholiziranosti pomoću alkometra marke "Dreger". 

Ovakve aktivnosti naišle su na odobravanje mladih vozača  a važno je istaći da tijekom provođenja ovih preventivno - represivnih mjera na području Policijske postaje nije bilo zabilježenih prometnih nesreća.



Stranica