Koprivnica: Najava natjecanja iz poznavanja prometnih propisa

Slika PU_KK/vijesti/2009/12/palica01.jpg

U utorak, 17. svibnja, s početkom u 9 sati, u organizaciji Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju „Podravsko sunce“ Koprivnica i Pododsjeka za sigurnost cestovnog prometa Policijske uprave koprivničko-križevačke održati će se prvo županijsko natjecanje iz poznavanja prometnih propisa za djecu s posebnim potrebama.

Foto: Ilustracija

U utorak, 17. svibnja,  s početkom u 9 sati, u organizaciji Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju „Podravsko sunce“ Koprivnica i Pododsjeka za sigurnost cestovnog prometa Policijske uprave koprivničko-križevačke održati će se prvo županijsko natjecanje iz poznavanja prometnih propisa za djecu s posebnim potrebama.

Na natjecanju će sudjelovati ekipe Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci, Područne škole za djecu s posebnim potrebama O.Š. „G. Karlovčan“ iz Đurđevca i Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju „Podravsko sunce“ iz Koprivnice.

Svi sudionici natjecanja dobiti će zahvalnice za sudjelovanje, dok su za prva tri osvojena mjesta u pojedinačnoj konkurenciji i za najbolju ekipu osigurane medalje i pehar koje će uručiti Načelnik Odjela policije Policijske uprave.



Stranica