Križevci: Snimljena radio emisja u dječjem vrtiću

Slika PU_KK/Vijesti/2011/05/RadioEmisPolicUDjecVrtKz1.jpg

U utorak, 17. svibnja, od 10 sati u dječjem vrtiću grada Križevci policijski službenici PP Križevci, u suradnji s djelatnicima Radio postaje Križevci, organizirali su radio emisiju s ciljem edukacije djece. Djeca vrtića starosti od pet do šest godina na temu sigurnog sudjelovanja u cestovnom prometu pokazala su zavidno znanje o prometnim propisima, primjereno njihovom uzrastu.

U utorak, 17. svibnja, od 10 sati u dječjem vrtiću grada Križevci policijski službenici  PP Križevci, u suradnji s djelatnicima Radio postaje Križevci, organizirali su  radio emisiju s ciljem edukacije djece. Djeca vrtića starosti od pet do šest godina na temu sigurnog sudjelovanja u cestovnom prometu pokazala su zavidno znanje o prometnim propisima, primjereno njihovom uzrastu.

Glavni naglasak edukacije bio je na tome da se djeci ukaže na  opasnosti koje ih čekaju u prometu na cestama, posebice da se prije izvođenja bilo koje radnje u prometu moraju uvjeriti da to mogu učiniti na siguran način te na korištenje sigurnosne sjedalice kada se prevoze u vozilima.

Policijski službenici Policijske postaje Križevci ulažu značajne  napore u osposobljavanju najmlađih sudionika u  prometu. Ovako snimljena emisija biti će objavljena na Radio postaji Križevci u subotu, 21. svibnja, u 10.30 sati, kada će svi slušatelji radio postaje moći pratiti edukaciju zasnovanu na međusobnom dijalogu djece, teta iz vrtića i policijskih službenika.



Stranica