Kuštani: Prijevarom uzela novac

Slika PU_KK/vijesti/2010/01/policija05.jpg

U četvrtak 2. lipnja, nepoznata ženska osoba prevarila je 72 – godišnjakinju u Kuštanima lažno se predstavljajući kao djelatnica mirovinskog fonda. Oštećenu je telefonom obavijestila da ima dobiti 34 000 kuna, no prethodno da treba uplatiti PDV u iznosu od 6 200, što je oštećena isplatila nepoznatoj ženskoj osobi koja joj je došla kod kuće.

Foto: Ilustracija

U četvrtak, 2. lipnja, nepoznata ženska osoba prevarila je 72 – godišnjakinju u Kuštanima, lažno se predstavljajući kao djelatnica mirovinskog fonda. Oštećenu je telefonom obavijestila da ima dobiti 34 000 kuna, no prethodno da treba uplatiti PDV u iznosu od 6 200 kuna, što je oštećena isplatila nepoznatoj ženskoj osobi koja joj je došla kod kuće.

Radi se o ženskoj osobi srednjih godina, tamnije puti, crne kraće kose, visine oko 160 cm.

Od oštećene je Policijska postaja Križevci zaprimila kaznenu prijavu koja se dostavlja Općinskom državnom odvjetništvu u Križevcima a za nepoznatom ženskom osobom se traga.

Pozivamo građane da u slučaju ovakvih ili sličnih telefosnkih poziva odmah izvjeste najbližu policijsku postaju osobno ili na broj telefona 192.  



Stranica