Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 30. svibnja do 5. lipnja 2011.g.

Slika PU_KK/vijesti/2009/12/auto_policija06.jpg

STANJE KRIMINALITETA - U proteklom tjednu zabilježena su 22 kaznena djela, od čega 15 iz oblasti općeg kriminaliteta, dva kaznena djela maloljetničkog kriminaliteta, kazneno djelo zlouporabe opojnih droga, tri iz gospodarskog i kazneno djelo iz oblasti prometa. Kazneno je prijavljeno 11 fizičkih osoba.

Foto: Ilustracija

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježena su 22 kaznena djela, od čega 15 iz oblasti općeg kriminaliteta, dva kaznena djela maloljetničkog kriminaliteta, kazneno djelo zlouporabe opojnih droga, tri iz gospodarskog i kazneno djelo iz oblasti prometa. Kazneno je prijavljeno 11 fizičkih osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježeno je 11 prekršaja, od čega dva prekršaja tučnjava, dvije svađe ili vike, tri prekršaja omalovažavanja policijskih službenika, držanje životinja bez nadzora i prekršaj lažnog predstavljanja.Prekršajno je prijavljeno 15 osoba.

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 15 prometnih nesreća, od kojih deset prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama i pet prometnih nesreća s materijalnom štetom. Tjelesne ozljede zadobilo je 15 osoba. Teške tjelesne ozljede zadobila su četiri vozača osobnih automobila i pješak, dok su lake tjelesne ozljede zadobila dva vozača osobnih automobila, vozač motocikla, dva vozača bicikla i pet putnika.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježena su dva požara na građevinama. U jednom požaru je počinjena materijalna šteta od 7 000 kuna, dok se u drugom očekuje procjena štete. Isto tako, zabilježen je i jedan požar u kojem nije bilo materijalne štete.

OSTALI DOGAĐAJI

Zabilježeno je sedam prekršaja nasilničkih ponašanja u obitelji, a prijavljeno je sedam osoba.Zatečeno je dvoje maloljetnika mlađih od 16 godina u kršenju odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.



Stranica