Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 8. do 14. kolovoza 2011.g.

Slika PU_KK/Vijesti/2009/12/auto_policija06.jpg

STANJE KRIMINALITETA U proteklom tjednu zabilježeno je 22 kaznena djela, od čega 15 iz oblasti općeg kriminaliteta, dva kaznena djela gospodarskog kriminaliteta i pet kaznenih djela iz zlouporabe opojnih droga. Kazneno je prijavljeno 19 fizičkih osoba i jedna pravna osoba. Razriješena je jedno kazneno djelo općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja, za koja je prijavljen jedan počinitelj.

 Foto: Ilustracija  

STANJE KRIMINALITETA                                              

U proteklom tjednu zabilježeno je 22 kaznena djela, od čega 15 iz oblasti općeg kriminaliteta, dva kaznena djela gospodarskog kriminaliteta i pet kaznenih djela iz zlouporabe opojnih droga. Kazneno je prijavljeno 19 fizičkih osoba i jedna pravna osoba. Razriješena je jedno kazneno djelo općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja, za koja je prijavljen jedan počinitelj. 

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježeno je 10 prekršaja, od čega pet prekršaja drskog ponašanja, dvije svađe ili vike,  jedan prekršaj davanja pića pijanoj osobi, jedan prekršaj odavanja skitnji i jedan prekršaj tučnjave. Prekršajno je prijavljeno 15 osoba. 

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 16 prometnih nesreća, od čega, šest prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama i 10 prometnih nesreća s materijalnom štetom. Tjelesne ozljede zadobilo je 10 osoba. Teške tjelesne ozljede zadobio je vozač motocikla. Dok su lake tjelesne ozljede zadobila dva vozača osobnih automobila, jedan vozač motocikla i jedan vozač mopeda, dva vozača bicikala te tri putnika. 

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar na građevinskom objektu u kojem se materijalna šteta procjenjuje na 20 000 kuna, te jedan požar na mjesnom groblju u kojem će materijalna šteta biti utvrđena nakon primitka odštetnog zahtjeva. Također, zabilježeno je pet požara u kojima nije počinjena materijalna šteta. 

OSTALI DOGAĐAJI

Zabilježeno je 10 prekršaja nasilničkih ponašanja u obitelji, a prijavljeno je 13 osoba. Zatečen je jedan maloljetnik mlađi od 16 godina u kršenju odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.



Stranica