Đurđevac: Kontakt - policajci dobili bicikle

Slika PU_KK/Vijesti/2011/08/BicikliDju30.8.1._300pg.jpg

Foto: Pu koprivničko-križevačka 

Sukladno Strategiji djelovanja policije u zajednici na području Policijske postaje Đurđevac ustrojena su tri kontakt rajona, dva na području grada Đurđevca i jedan na području općine Virje, na kojima svoje zadaće obavljaju tri kontakt – policajca. Kako bi se kontakt policajcima osigurala veća mobilnost i brzina reagiranja, kao i pokrivenost većeg broja ulica na kontakt - rajonima i time ih još više približili građanima nastavno na provođenje projekta policijske biciklističke ophodnje na području grada Koprivnice i na području grada Đurđevca od danas započinju sa radom policijske biciklističke ophodnje.

Kontakt policajcima Policijske postaje Đurđevac Gradonačelnik grada Koprivnice i predstavnik Policijske uprava Koprivničko-križevačke predali su tri MTB bicikla marke FUJI, modela TAHOE koji su opremljeni s osnovnom i posebnom dodatnom opremom prilagođenom za obavljanje poslova kontakt policije.

Na predaju bicikala gradonačelnik grada Koprivnice, gosp. Zvonimir Mršić i zamjenik gradonačelnika, gosp. Dražen Pros u grad Đurđevac pristigli su na svojim biciklima, gdje su ih dočekali gradonačelnik grada Đurđevca, gosp. Slavko Gračan, načelnik Policijske postaje Đurđevac, kontakt policajci i predstavnici Policijske uprave Koprivničko-križevačke.

Odmah nakon primopredaje bicikla kontakt policajci su iste i isprobali vožnjom oko centra grada Đurđevca, te izrazili svoje zadovoljstvo sa istima. 



Stranica