Uhvaćeni provalnici u vikend - objekte

Slika PU_KK/Vijesti/2009/09/Provale.jpg

U srijedu, 31. kolovoza, policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana (rođ. 1984 i 1985 godine) sa područja varaždinske i moslovačke županije radi sumnje u počinjenje kaznenih djela teška krađa provaljivanjem.

Foto: Ilustracija 

U srijedu, 31. kolovoza, policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana (rođ. 1984 i 1985 godine) sa područja varaždinske i moslovačke županije radi sumnje u počinjenje kaznenih djela teška krađa provaljivanjem.

Osnovano se sumnja da su osumnjičeni u vremenskom razdoblju od 17. do 21. kolovoza 2011.g. provalili u vikend – objekt u okolici Cvetkovca, odakle su otuđili agregat u vrijednosti 1 500 kuna. Također su tijekom 20./21. kolovoza provalili u vikend – objekt u okolici Cvetkovca odakle su otuđili vino u vrijednosti 650 kuna. 

Poradi osnovane sumnje u počinjenje kaznenih djela Teška krađa provaljivanjem,  protiv osumnjičenih je podnijeto posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici.



Stranica