Koprivnica: Predavanje učenicima prvih razreda

Slika PU_KK/Vijesti/2011/09/EUROPSKI-TJEDAN-KRETANJA-00.jpg

U petak, 9. rujna , policijski službenici za preventivu u cestovnom prometu Postaje prometne policije Koprivnica održali su edukativno predavanje učenicima 1. razreda u osnovnoj školi Koprivnički Bregi. Predavanju je prisustvovalo 12 učenika. Isto je provedeno u cilju savladavanja osnovnih pojmova i pravila prilikom sudjelovanja u prometu u svojstvu pješaka, a u sklopu preventivne akcije "Poštujte naše znakove".

 Foto: Pu koprivničko-križevačka 

U petak, 9. rujna , policijski službenici za preventivu u cestovnom prometu  Postaje prometne policije Koprivnica održali su edukativno predavanje učenicima 1. razreda u osnovnoj školi Koprivnički Bregi. Predavanju je prisustvovalo  12 učenika. Isto je provedeno u cilju savladavanja osnovnih pojmova i pravila prilikom sudjelovanja u prometu u svojstvu pješaka, a u sklopu preventivne akcije "Poštujte naše znakove". 

Teme predavanja bile su: uvodna izlaganja o prometu, zatim kretanje pješaka i biciklista, kretanje pješaka kolnikom u naseljima i van naselja, semaforizirana raskrižja,  značenje prometnih znakova, vožnja djece u osobnim vozilima te znaci koje daju policijski službenici.   Na kraju edukacije, djeci je podijeljen edukativno - promidžbeni materijal MUP-a ( inforamtivke, bojice i gumice za brisanje).



Stranica