Četiri prometne nesreće u protekla 24 sata

Slika /ikone/policija 2019. -1.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća s ozlijeđenom osobom i tri s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

Jučer, 9. kolovoza, oko 9.05 sati, u Koprivnici na Varaždinskoj cesti 66-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Peugeot koprivničke registarske oznake. Uslijed nepropisnog uključivanja na kolnik, iz dvorišta, prednjim djelom automobila udario je u bočnu stranu bicikla kojim je upravljala 50-godišnja vozačica krećući se po biciklističko pješačkoj stazi. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena vozačica bicikla. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je vozilom napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i protiv njega bit će pokrenut prekršajni postupak.

Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 9. kolovoza, oko 9.15 sati, na parkiralištu, u Koprivnici u Ulici Ivana Česmičkog 62-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Chrysler koprivničke registarske oznake. Prilikom nepropisne vožnje unazad vozilom je udarila u propisno parkirani osobni automobil Škoda te napustila mjesto događaja. Vozačica je naknadno pronađena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 9. kolovoza, oko 18.40 sati, u Virju u Ulici Trnovac 19-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake. Prilikom nepropisnog uključivanja u promet unazad s kolnog ulaza oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Mercedes varaždinske registarske oznake, kojim je u smjeru Molvi upravljao 19-godišnji vozač. VW je zadnjim dijelom udario u bočnu stranu Mercedesa. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak. 

Jučer, 9. kolovoza, oko 19.40 sati, u Virju u Novigradskoj ulici nepoznati vozač upravljao je traktorom. Prilikom nepropisnog skretanja u lijevo vozilom je udario bočnu stranu osobnog automobila VW koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 73-godišnji vozač, a koji se propisno kretao na lijevoj prometnoj traci u punoj fazi pretjecanja. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je vozilom napustio mjesto događaja i policija za njim traga.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila