Djeca posjetila policijsku upravu

  • Slika /PU_KK/Vijesti/2019/05/djeca.pu.3.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Za vrijeme boravka policijski službenici temeljne i prometne policije upoznali su djecu s radom temeljne, prometne i granične policije

Foto: Pu koprivničko-križevačka

U ponedjeljak, 27. svibnja policijsku upravu posjetila su djeca dječjeg vrtića „Zvjezdica“ Koprivnica,  skupinu „Ribice“. 
Prilikom posjeta djece održana je kraća edukacija o sigurnom sudjelovanju u prometu, s posebnim naglaskom na kretanje pješaka i korištenje dječjih sjedalica te kacige i reflektirajuće odjeće na biciklima.

Za vrijeme boravka policijski službenici temeljne i prometne policije upoznali su djecu s radom temeljne, prometne i granične policije.
Djeca i njihove tete obišli su prostorije operativnog dežurstva gdje su upoznati s radom policije na njima primjeren način. Potom su razgledali policijska vozila i opremu, gdje su ih se najviše dojmili policijski motocikli.

Prilikom obilaska kruga policijske uprave djecu su se dojmila i oštećena vozila koja su sudjelovala u prometnim nesrećama te im je tom prilikom skrenuta pozornost na odgovorno ponašanje u prometu i poštivanje prometnih propisa. Na kraju druženja djeca su razgledala sportsku dvoranu i pokazala svoja sportska umijeća.
 
 

Stranica