Djeca posjetila Policijsku upravu

Slika PU_KK/Vijesti/2017/03/posjet.pu.5.jpg

Foto: Pu koprivničko-križevačka 

U sklopu preventivne akcije "Djeca, prijatelji u prometu", u četvrtak, 2. ožujka, Policijsku upravu koprivničko - križevačku posjetili su polaznici Dječjeg vrtića "Tratinčica" iz Koprivnice, skupina "Točkice".

Posjet je organiziran s ciljem upoznavanja naših "malih" prijatelja s radnim prostorom, vozilima, tehnikom i samim radom policijskih službenika.

Tom prilikom djeca su sa zanimanjem posjetila prostorije  upravnih poslova gdje im je prezentirana osobna iskaznica i način izrade iste, posjetili su sportsku dvoranu, prostorije za smještaj osoba te druge prostorije gdje policijski službenici svakodnevno obavljaju svoje zadaće.

Najviše su ih oduševili službeni motori i vozila, gdje su ih policijski službenici Postaje prometne policije Koprivnica upoznali s radom prometne policije i načinom rada/namjenom pojedinog vozila.

Osim rečenih aktivnosti, djeca su educirana o sigurnom kretanju u prometu,  samozaštitnom ponašanju te kako je "Sigurnost i povjerenje" osnovni cilj rada policije. Bio je ovo uzbudljiv dan za "Točkice", a i radni prostor Policijske uprave živnuo je uz mnogobrojna pitanja, smijeh i radost.

 



Stranica