Đurđevac: Održan sastanak s moto klubom i Policijskom postajom Đurđevac

Slika PU_KK/Vijesti/2015/03/moto.klub.jpg

U ponedjeljak, 30. ožujka, policijski službenik Policijske postaja Đurđevac održao je sastanak s moto klubom „Legenda“ iz Đurđevca. Rukovodstvu kluba prezentirano je stanje sigurnosti prometa na cestama  

Foto: Pu koprivničko-križevačka

U ponedjeljak, 30. ožujka, policijski službenik Policijske postaja Đurđevac održao je sastanak s moto klubom „Legenda“ iz Đurđevca. Rukovodstvu kluba prezentirano je stanje sigurnosti prometa na cestama s naglaskom na nesreće motociklista i mopedista te utjecaju alkohola na vozače tih kategorija vozila. Pozvani su da kroz djelovanje kluba promoviraju sigurnu vožnju motociklista i mopedista, korištenje sigurnosne kacige, poštivanje ograničenja brzina te tehnički ispravna i registrirana vozila.

Jedna od tema bila je i suradnja MK „Legenda“ s Policijskom postajom Đurđevac kod organizacije 5. tradicionalnog moto-skupa MK „Legenda“ iz Đurđevca na Uskrsni ponedjeljak, 6. travnja.

Predsjednik MK „Legenda“ najavio je i slijedeći program: u 12 sati okupljanje bajkera u Club hause Borik, Đurđevac, u 14 sati defile gradom Đurđevcom i u 15 sati u crkvi Sv. Jurja u Đurđevcu sveta misa i posveta motora.



Stranica