Đurđevac: Održana edukacija polaznika autoškole

Slika /PU_KK/Vijesti/2020/10/7.10.2020..jpg

Policijski službenici provode edukacije budućih vozača kako bi se utjecalo na smanjenje broja prometnih nesreća te stradavanja u prometu

Foto: Pu koprivničko-križevačka

Jučer, 6. listopada 2020. godine u 18 sati u auto školi „AK Đurđevac“ održana je edukacija polaznicima tečaja auto škole. Predavanje je održao policijski službenik za sigurnost i prevenciju Policijske postaje Đurđevac, na temu stanja sigurnosti u cestovnom prometu, sudjelovanja mladih vozača u cestovnom prometu, najčešćih uzroka događanja i posljedica prometnih nesreća te utjecaja alkohola i droga na vozače. 
 
Kako se radi o vozačima koji će uskoro, po prvi put, samostalno sudjelovati u prometu kao vozači ukazana im je važnost održavanja stečenih navika u auto školi poput vezivanja sigurnosnog pojasa kao i obavezu samo-educiranja na  razvijanju prometne kulture i vozačkih vještina i nakon položenog ispita za vozačku dozvolu.
 
Policijski službenici provode edukacije budućih vozača kako bi se utjecalo na smanjenje broja prometnih nesreća te stradavanja u prometu.
 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila