Đurđevac: Otuđili televizor, bicikl i alkoholna pića

Slika /ikone/traka policija.JPG

Osumnjičenici su otuđili televizor, bicikl i alkoholna pića

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Đurđevac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 29, 17 i 14 – godišnjakom sa đurđevačkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađa i teške krađe provaljivanjem.

Sumnja se da je osumnjičeni 29 – godišnjak 23. lipnja ove godine iz prostorije Doma zdravlja u Đurđevcu u Ulici Ljudevita Gaja otuđio televizor, oštetivši vlasnika za nekoliko tisuća kuna.

Nadalje, sumnja se da su 17 i 14 – godišnjak tijekom noći 26./27. lipnja u Đurđevcu u Ulici Međašna otuđili bicikl Fuji, oštetivši vlasnika za više stotina kuna. Također sumnja se da su osumnjičeni iste noći provalili u trgovinu u Đurđevcu u Ulici Đure Basaričeka iz koje su otuđili razna alkoholna pića.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe protiv 29 – godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku, dok je zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađe i teške krađe provaljivanjem prema 17 i 14 – godišnjaku podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.
 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon