Đurđevac: Proveden pojačani nadzor i održana info točka

Slika PU_KK/Vijesti/2016/09/info.tocka.30.9.jpg

U petak, 30. rujna, od 15 do 23 sata na području Policijske postaje Đurđevac proveden je pojačani nadzor upravljanja pod utjecajem alkohola te mladih vozača.  

Foto: Pu koprivničko-križevačka 

U petak, 30. rujna, od 15 do 23 sata na području Policijske postaje Đurđevac proveden je pojačani nadzor upravljanja pod utjecajem alkohola te mladih vozača.

Tom prilikom kontrolirana su 42 vozača od kojih je kod njih četvero utvrđen alkohol. Najveća koncentracija alkohola od 1,53 promila zabilježena je u 16.30 sati u Đurđevcu kod 26 – godišnjeg vozača bicikla. Tijekom pojačanog nadzora nisu zabilježene prometne nesreće. 

U sklopu pojačanog nadzora u vremenu od 15.30 do 16 sati u Đurđevcu u ulici Stiska, policijski službenici Policijske postaje Đurđevac održali su info-točku na temu „Alkohol i mladi vozači“.

Vozačima je skrenuta je pozornost  na negativan utjecaj alkohola na vozače te su savjetovani o sigurnom sudjelovanju u prometu. Posebna pozornost bila je posvećena mladim vozačima. Vozačima su podijeljeni promotivni materijali  MUP-a.



Stranica