Dopuna informacije: Muškarac automobilom udario u stolove ispred ugostiteljskog objekta

Slika /ikone/policija.jpg

Protiv osumnjičenika je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku

Foto: Ilustracija

Noćas, 16. srpnja oko 4 sata temeljem zaprimljene dojave, policijski službenici Policijske postaje Koprivnica postupali su u Novigradu Podravskom gdje je vozač automobilom udario u stolove na improviziranoj terasi ispred ugostiteljskog objekta. U događaju je lakše ozlijeđen 23-godišnji muškarac.

Osobi koja se dovodi u vezu s počinjenjem  kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom pružena je liječnička pomoć u Općoj bolnici Koprivnica.

Na okolnosti događaja provodi se kriminalističko istraživanje.

DOPUNA INFORMACIJE – 21. srpnja 2023
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je osumnjičeni 31-godišnjak sa šireg koprivničkog područja počinio kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom na štetu osoba starosti 23, 41, 19, 18, 19, 20 i 19 godina. U događaju je lakše ozlijeđen 23-godišnji muškarac.

Protiv osumnjičenika je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku.
 
Također, sumnja se da je osumnjičeni 31-godišnjak istog dana oko 4 sata u Novigradu Podravskom u ugostiteljskom objektu narušavao javni red i mir na način da je fizički napao 21 i 19-godišnjaka te ispred ugostiteljskog objekta vikao na prisutne građane. Protiv 31-godišnjaka će biti podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda.

 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon