Dopuna informacije: Na cesti Ferdinandovac-Batinska smrtno stradao vozač traktora

Slika /ikone/policija.jpg

Vozač je na mjestu događaja preminuo, a tijelo je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Koprivnica gdje će se obaviti obdukcija  

Foto: Ilustracija

Danas, 29. srpnja, u 10.30 sati zaprimljena je dojava o slijetanju traktora van kolnika na cesti Ferdinandovac-Batinska.
 
Do sada prikupljenim informacijama u vozilu je preminuo 54–godišnji muškarac, a na okolnosti događaja policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.

DOPUNA INFORMACIJE 29. srpnja 2023. godine

Danas, 29. srpnja oko 10 sati na županijskoj cesti između Ferdinandovca i Batinske 54-godišnji vozač upravljao je traktorom s traktorskim priključkom. Tom prilikom, na za sada neutvrđen način, vozač je izgubio nadzor nad vozilom i udario u zaštitnu ogradu te sletio van kolnika u kanal.
 
Vozač je na mjestu događaja preminuo, a tijelo je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Koprivnica gdje će se obaviti obdukcija.

Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje te će o događaju dostaviti izviješće nadležnom državnom odvjetništvu.

DOPUNA INFORMACIJE: 11. kolovoza 2023. godine

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je do prometne nesreće došlo zbog nepropisnog kretanja kolnikom te je vozač od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminuo.
Policijski službenici će nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti izvješće.


 

Pisane vijesti | Promet i vozila