Dopuna informacije: Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom u Koprivnici

Slika /ikone/Policija2.jpg

Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 1.719,64 eura i zaštitnom mjerom zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije tri mjeseca

Foto: Ilustracija

Danas, 9. rujna oko 19.40 sati u Koprivnici u Ulici Antuna Nemčića došlo je do kontakta između osobnog automobila i bicikla kojeg je preko obilježenog pješačkog prijelaza gurao 15-godišnjak.
U prometnoj nesreći 15-godišnjak je zadobio ozljede, dok je vozač osobnog automobila napustio mjesto događaja.

Vozač je naknadno pronađen te policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.

DOPUNA INFORMACIJE - 10. rujna 2023. godine

Jučer, 9. rujna oko 19.40 sati u Koprivnici u Ulici Antuna Nemčića 50-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom koprivničke registarske oznake. Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza nije propustio 15-godišnjeg pješaka koji je gurao bicikl te je došlo do udara automobila u bicikl i pada pješaka na kolnik. U prometnoj nesreći pješak je zadobio lakše tjelesne ozljede, dok je vozač automobilom napustio mjesto događaja.

Vozač je naknadno pronađen i uhićen te će protiv njega biti proveden žurni prekršajni postupak.

DOPUNA INFORMACIJE:

Danas, 10. rujna na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici doveden je 50-godišnji vozač koji je u žurnom prekršajnom postupku kažnjen novčanom kaznom od 1.719,64 eura i zaštitnom mjerom zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije tri mjeseca.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila