Dopuna informacije: U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom.   
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 7. ožujka oko 11.25 sati, u Koprivnici u Ulici Ivana Česmičkoga na parkiralištu 73-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Peugeot koprivničke registarske oznake. Zbog nepropisnog skretanja vozilom je udario u parkirani osobni automobil Mazda. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je vozilom napustio mjesto događaja, naknadno je pronađen i utvrđeno je da je pod utjecajem alkohola te mu je u Općoj bolnici Koprivnica izuzeta krv i urin zbog utvrđivanja točne koncentracije alkohola u organizmu u vrijeme počinjenja prometne nesreće. Protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 7. ožujka oko 13.45 sati, u Koprivnici u Ulici Ivana Česmičkoga 48-godišnji vozač upravljao je skupom vozila – teretno vozilo Volvo i priključno vozilo. Dolaskom do semaforiziranog raskrižja zbog nepropisne vožnje unatrag vozilom je udario u osobni automobil VW koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 44-godišnji vozač. Vozaču koji je prouzročio prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.

________________________________________________________________________________________________

Danas, 8. ožujka oko 0.25 sati, u Carevdaru nepoznati vozač upravljao je osobnim automobilom te sletio van kolnika, udario u zemljani nasip i betonski stup javne rasvjete. Vozač je napustio mjesto događaja, a policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.

Dopuna informacije 9. ožujka 2023. godine

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je prometnu nesreću prouzročio 45 - godišnji vozač te će protiv njega biti pokrenut prekršajni postupa.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila