Dopuna informacije: Zabilježena dva požara na građevinskim objektima

Slika /ikone/vatrogasni-kombi.jpg

Policijski službenici će dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu

Foto: Ilustracija

Jučer, 31. listopada oko 21 sat, zaprimljena je dojava o požaru na obiteljskoj kući u Bojnikovcu. Požar su ugasili vatrogasci JVP-a Križevci i DVD-a Bojnikovec i Veliki Raven, nema ozlijeđenih osoba, a tijekom dana vršit će se očevid.

DOPUNA INFORMACIJE: 1. studenoga 2022. godine
 
Obavljenim očevidom u nazočnosti Inspektora zaštite od požara, eksploziva i oružja Ravnateljstva civilne zaštite utvrđeno je da je do požara došlo uslijed kratkog spoja na električnom vodiču te se požar proširio na drvenu krovnu konstrukciju krovišta. Po izjavi vlasnika materijalna šteta se procjenjuje na oko 1500 kuna.

Policijski službenici će dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

------------------------------------------------------------------------------------
 
Jučer, 31. listopada oko 21.30 sati, zaprimljena je dojava o požaru unutar silosa za skladištenje piljevine u pogonu poduzeća u Kloštru Vojakovačkom. Požar su ugasili vatrogasci JVP-a Križevci i DVD-a Kloštar Vojakovački, nema ozlijeđenih osoba, a tijekom dana vršit će se očevid.

DOPUNA INFORMACIJE: 1. studenoga 2022. godine

Obavljenim očevidom u nazočnosti Inspektora zaštite od požara, eksploziva i oružja Ravnateljstva civilne zaštite utvrđeno je da je do požara došlo u zatvorenom transportnom sustavu uslijed prijenosa piljevine i zapaljive čestice zračnom strujom u silos te su izgorjele filter vreće. Po izjavi vlasnika materijalna šteta se procjenjuje na oko 20.000 kuna.

Policijski službenici će dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

 

Pisane vijesti