Dovršena kriminalistička istraživanja krađe i oštećenja tuđe stvari

Slika PU_KK/Vijesti/2013/03/AutoPoliicijaVrata2.jpg

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 66 i 48 – godišnjak sa šireg križevačkog područja, između 1. i 2. prosinca, u šumi nedaleko Svetog Petra Čvrsteca izvršili sječu devet stabala bukve i graba, te dio stabala izrezanih na metricu otuđili. Vlasnik je oštećen za više tisuća kuna, a protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Foto: Ilutsracija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 66 i 48 – godišnjak sa šireg križevačkog područja, između 1. i 2. prosinca, u šumi nedaleko Svetog Petra Čvrsteca izvršili sječu devet stabala bukve i graba, te dio stabala izrezanih na metricu otuđili. Vlasnik je oštećen za više tisuća kuna, a protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Također, dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 30 – godišnjak sa šireg đurđevačkog područja 24. studenoga oko 23.30 sati u Đurđevcu, na Trgu Sv. Jurja, na poslovnici za otkup zlata oštetio staklenu stijenu i stakleni regal. Protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica