Dovršeno kriminalističko istraživanje - Neovlaštena proizvodnja i promet drogama i omogućavanje trošenja droga

Slika /PU_KK/Vijesti/2019/09/Droga.23.9.JPG

Protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu

Foto: Pu koprivničko-križevačka

Policijski službenici Policijske postaje Križevci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23, 26 i 21 – godišnjakom s križevačkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama i omogućavanja trošenja droga.

Sumnja se da je osumnjičeni 26 – godišnjak davao na uživanje drogu marihuanu i amfetamin drugim osobama, a koju drogu je kupio od osumnjičenog 23 – godišnjaka. Od 26 – godišnjaka je oduzet 1,71 gram amfetamina i 1,09 grama droge marihuane.

Nadalje, sumnja se da je osumnjičeni 23 – godišnjak prodavao i davao na uživanje drogu marihuanu i amfetamin drugim osobama.

Također, sumnja se da je osumnjičeni 21 – godišnjak vršio preprodaju droge marihuane drugim osobama. Pretragom stana kod osumnjičenog je pronađeno 46,77 grama droge marihuane te plastični paketići s patentnim zatvaračem koji služe za pakiranje droge.   

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama i omogućavanja trošenja droga protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.
 

Priopćenja | Kaznena djela i zakon