Dovršeno kriminalističko istraživanje - Prijevara u gospodarskom poslovanju

Slika /ikone/novac01.jpg

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijevare u gospodarskom poslovanju, protiv osumnjičenika je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave koprivničko – križevačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 54 – godišnjakom s područja Varaždinske županije, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijevare u gospodarskom poslovanju.
 
Sumnja se da je osumnjičenik kao direktor tvrtke dogovorio građevinske radove na području Đurđevca, a za koje radove mu je oštećena 37 – godišnjakinja u svibnju prošle godine u dva navrata isplatila predujam od ukupno 32.800 kuna, dok su radovi djelomično obavljeni u vrijednosti od 12.800 kuna.
 
Također, sumnja se da je osumnjičeni u srpnju prošle godine na širem križevačkom području dogovorio radove na uređenju dvorišta, a za koje radove mu je oštećeni 47 – godišnjak isplatio predujam od 30.000 kuna, a koji radovi nisu obavljeni.
 
Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijevare u gospodarskom poslovanju, protiv osumnjičenika je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.
 
 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon