Dovršeno kriminalističko istraživanje primanja mita

Slika /ikone/krim policija.2.jpg

Policija je Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta protiv osumnjičenika podnijela kaznenu prijavu, a osumnjičenog je predala pritvorskom nadzorniku

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave koprivničko – križevačke u suradnji s policijskim službenicima Ravnateljstva policije i u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta proveli su kriminalističko istraživanje nad 66 – godišnjakom s područja Zagrebačke županije, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela primanja mita.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđene su osnove sumnje da je osumnjičenik u srijedu, 26. lipnja, u svojstvu liječnika opće prakse na području Županije koprivničko – križevačke kao mito primio novac u iznosu od 100 eura od pacijenta kako bi mu pružio liječničku uslugu.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policija je Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta protiv osumnjičenika podnijela kaznenu prijavu, a osumnjičenog je predala pritvorskom nadzorniku.
 

Priopćenja | Kaznena djela i zakon