Dovršeno kriminalističko istraživanje razbojništva, neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari i krađe

Slika /ikone/krim policija.2.jpg

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela razbojništva, neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari i krađe protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 45-godišnjakom sa šireg koprivničkog područja zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela razbojništva, neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari i krađe.  

Sumnja se da je osumnjičeni u srijedu, 18. studenoga, u popodnevnim satima, na širem koprivničkom području u vozilu fizički napao oštećenog 44-godišnjaka, udarivši ga nekoliko puta u predjelu glave te mu iz vozila bacio mobitel. Nadalje, oštećenog je izvukao iz vozila te mu uz prijetnju uzeo novac. Potom je osumnjičeni bez dozvole od oštećenog uzeo osobni automobil u kojem se nalazilo meso, dok je dio mesa iz vozila otuđio. Oštećeni je zadobio lake tjelesne ozljede te je u počinjenju kaznenih djela oštećen za 3.500 kuna. 

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela razbojništva, neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari i krađe protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku.  
 

Priopćenja | Kaznena djela i zakon