Dovršeno kriminalističko istraživanje teške krađe i oštećenja tuđe stvari

Slika PU_KK/Vijesti/2013/03/AutoPoliicijaVrata.jpg

Sumnja se da su osumnjičenici u nedjelju, 11. siječnja, u vinogradima kod Kloštra Podravskog provalili u vikend objekt i otuđili alkoholna pića. Vlasnik je oštećen za nekoliko stotina kuna.

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Đurđevac dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana rođenim 1997., 1997. i 1992. godine, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe i oštećenja tuđe stvari. 

Sumnja se da su osumnjičenici u nedjelju, 11. siječnja, u vinogradima kod Kloštra Podravskog provalili u vikend objekt i otuđili alkoholna pića. Vlasnik je oštećen za nekoliko stotina kuna.

Potom su oštetili vrata drugog vikend objekta, te oštetili vrata i unutrašnjost trećeg, oštetivši vlasnike za nekoliko tisuća kuna.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe i oštećenja tuđe stvari prema osumnjičenicima je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

 

Dobro je podsjetiti

Zaštitite se od provale u vikendice i klijeti

Kriminalci obično traže očite znakove odsutnosti vlasnika. Kada Vas nema duže razdoblje vrednije alate, strojeve i predmete skupljih metala (bakrene kotlove i prskalice) skladištite kod kuće.

Sve nepoznate osobe i vozila te sumnjive aktivnosti odmah dojavite policiji na broj 192.



Stranica