Dovršeno kriminalističko istraživanje - Teške krađe provaljivanjem i pokušaj razbojništva

Slika /ikone/Provale.jpg

Protiv osumnjičenika je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 60 – godišnjakom sa šireg koprivničkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teških krađa provaljivanjem i pokušaj razbojništva.

Sumnja se da je osumnjičeni od 11. do 24. listopada, tri puta provalio u ugostiteljski objekt u Hlebinama u Ulici bana Josipa Jelačića odakle je otuđio novčani polog i alkoholna pića, oštetivši vlasnika za više stotina kuna. Također, sumnja se da je osumnjičeni tijekom 13./14. listopada, u Hlebinama na Trgu Ivana Generalića provalio u bivši ugostiteljski objekt, ništa ne otuđivši.

Nadalje, sumnja se da je osumnjičeni 24. listopada, u prijepodnevnim satima u Hlebinama u pekari uz prijetnju - udarajući po registar kasi, od djelatnice tražio novac, koji mu ona nije dala te se osumnjičeni udaljio s mjesta događaja.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teških krađa provaljivanjem i pokušaja razbojništva protiv osumnjičenika je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku.  
 

Priopćenja | Kaznena djela i zakon