Dovršeno kriminalističko istraživanje teških krađa

Slika PU_KK/Vijesti/2009/12/policija05.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Križevci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43 i 34 - godišnjakom s područja Zagrebačke županije, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teških krađa.

Foto: Ilustracija 

Policijski službenici Policijske postaje Križevci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43 i 34 - godišnjakom s područja Zagrebačke županije, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teških krađa.

Sumnja se da su osumnjičenici 4./5. listopada u Križevcima u Bjelovarskoj ulici provalili u prostorije poduzeća i otuđili novac, oštetivši vlasnika za više stotina kuna.

Također, sumnja se da su 6./7. listopada provalili u ugostiteljske objekte u Križevcima u Bjelovarskoj ulici i Donjem Cubincu, odakle su otuđili novčane pologe iz registar kasa i    novac iz aparata za igru, oštetivši vlasnike za nekoliko tisuća kuna.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teških krađa protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, a 34 – godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku.

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23 – godišnjakom sa šireg koprivničkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe na drzak način.

Sumnja se da je osumnjičeni 6. listopada, oko 20.52 sata u Peterancu u Ulici Matije Gupca tijekom dostave prethodno naručenih pizza, iz ruku dostavljačice istrgnuo pizze i udaljio se, oštetivši vlasnicu za nekoliko stotina kuna.   

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe na drzak način protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica