Dovršeno kriminalističko istraživanje ubojstva u pokušaju, tjelesne ozljede i prijetnje

Slika /ikone/policija natpis.JPG

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela ubojstvo u pokušaju, tjelesna ozljeda i prijetnja protiv osumnjičenog je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 72-godišnjakom sa šireg koprivničkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela ubojstvo u pokušaju, tjelesna ozljeda i prijetnja.

Sumnja se da je osumnjičeni jučer, 7. svibnja, oko 15 sati u Reki u Starogradskoj ulici nakon što se verbalno i fizički sukobio s 41-godišnjim članom obitelji iz malokalibarske puške ispalio dva hitca u njega. Osumnjičeni je uhićen na mjestu događaja.

Oštećeni je teže ozlijeđen i prevezen u Opću bolnicu Koprivnica. Također, u bolnicu je prevezen i osumnjičeni koji je zadobio ozljede prilikom fizičkog sukoba.

Nadalje, sumnja se da je osumnjičeni prijetio riječima oštećenoj 71-godišnjakinji da će ugroziti njezin život te ju odgurnuvši lakše ozlijedio. 

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela ubojstvo u pokušaju, tjelesna ozljeda i prijetnja protiv osumnjičenog je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Priopćenja | Kaznena djela i zakon