Dvojica osumnjičenika oduzela osobni automobil radi privremene uporabe

Slika /ikone/policija.jpg

Protiv osumnjičenika je podnijeto posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu i predani su pritvorskom nadzorniku      

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom osumnjičenika starosti 22 i 25 godina sa šireg koprivničkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari i neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari u pokušaju.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su osumnjičeni tijekom 27./28. ožujka u Novigradu Podravskom oduzeli otključani osobni automobil s ključem u kontakt bravi radi privremene uporabe.

Automobil je u prijepodnevnim satima 28. ožujka pronađen na području Međimurske županije te je nakon obavljenog očevida vraćen vlasniku.

Također, sumnja se da su osumnjičeni u istom vremenskom razdoblju u Novigradu Podravskom pokušali oduzeti dva osobna automobila radi privremene uporabe u čemu nisu uspjeli.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari i neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari u pokušaju protiv osumnjičenika je podnijeto posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu i predani su pritvorskom nadzorniku.       
 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon