Edukacija članova nogometnog kluba u Koprivničkim Bregima

Slika /PU_KK/Vijesti/2022/02/edukacija.nogometaši.jpg

Policijska službenica za prometnu preventivu održala je info-točku usmjerenu na mlađi naraštaj članova rečenog nogometnog kluba, a koji su svakodnevno sudionici u prometu u svojstvu vozača bicikala, putnika ili pješaka

Foto: Pu koprivničko-križevačka

Jučer, 24.veljače 2022.  godine na prostoru nogometnog kluba Mladost-Koprivnički Bregi  policijska službenica za prometnu preventivu održala je info-točku usmjerenu na mlađi naraštaj članova rečenog nogometnog kluba, a koji su svakodnevno sudionici u prometu u svojstvu vozača bicikala, putnika ili pješaka.
 
Cilj provođenja ove preventivne aktivnosti bila je edukacija i skretanje pozornosti na najčešće prekršaje u prometu vozača bicikala (vožnja tehnički neispravnim biciklom, korištenje mobitela, nepropisno uključivanje u promet odnosno vožnja preko obilježenih pješačkih prijelaza i dr.).

Također, članovima kluba skrenuta je pozornost na obvezu korištenja sigurnosnog pojasa tijekom vožnje u motornim vozilima.

Nakon edukacije, prisutnima su podijeljeni promidžbeni materijali iz Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa - majice "Kopčaš".
 

Stranica