Edukacija pripadnika Školske prometne jedinice u Novigradu Podravskom

Slika PU_KK/Vijesti/2016/04/edukacija.25.4.jpg

U ponedjeljak, 25. travnja, policijska službenica za preventivu Postaje prometne policije Koprivnica održala je edukativno predavanje pripadnicima Školske prometne jedinice Osnovne škole Prof. Blaž Mađer u Novigradu Podravskom.  

Foto: Pu koprivničko-križevačka 

U ponedjeljak, 25. travnja, policijska službenica za preventivu Postaje prometne policije Koprivnica održala je edukativno predavanje pripadnicima Školske prometne jedinice Osnovne škole Prof. Blaž Mađer  u Novigradu Podravskom.

Nakon završenog teorijskog djela prometno-preventivnog odgoja ( zadaci pripadnika ŠPJ, upoznavanja sa prometnim pravilima, prometnim znakovima, itd.) pristupilo se praktičkom dijelu obuke vezanom uz upravljanje prometom, a koji je prilagođen pripadnicima Školske prometne jedinice.

Na taj način pripadnici Školske prometne jedinice učili su o položaju tijela prilikom zaustavljanja vozila u neposrednoj blizini pješačkog prijelaza, kako bi pješaci sigurno i nesmetano mogli prijeći.

Ova obuka nastavit će se i u narednim danima, a stečeno znanje o pravilnom ponašanju u prometu pripadnici će prenosit na ostale polaznike škole.



Stranica