Edukacija traktorista

Slika PU_KK/Vijesti/2013/06/traktori.1.300.gif

U ponedjeljak, 10. lipnja, policijska službenica za prometnu preventivu u Đelekovcu je prilikom obavljanja redovnog tehničkog pregleda traktora i radnih strojeva na terenu od strane Stanice za tehnički pregled, održala edukativno predavanje – tribinu.

Foto: Pu koprivničko - križevačka   

U ponedjeljak, 10. lipnja, policijska službenica za prometnu preventivu u Đelekovcu je  prilikom obavljanja redovnog tehničkog pregleda traktora i radnih strojeva na terenu od strane Stanice za tehnički pregled, održala edukativno predavanje – tribinu. 

Predavanje je održano na temu „Prometovanje traktora, tehnička ispravnost traktora, osiguranje“. Tom prilikom skrenuta je pozornost na korektno i odgovorno ponašanje u prometu, vožnja pod utjecajem alkohola, te na češće izvršavanje dnevnih preventivnih tehničkih pregleda traktora i priključnih vozila (poglavito svjetla i uređaja za kočenje).

Na kraju tribine prisutnima je podijeljen letak vezan uz obvezu osiguranja vozila. Za napomenuti je da se tehnički pregled traktora i radnih strojeva u Đelekovcu može obaviti od 10. do 14. lipnja.



Stranica