Edukacije traktorista tijekom tehničkih pregleda

Slika PU_KK/Vijesti/2016/05/TraktoriLepavina.jpg

Policijska službenica za prometnu preventivu Postaje prometne policije Koprivnica u utorak je i srijedu, 10. i 11. svibnja, u Novigradu Podravskom,Gabajevoj Gredi i Lepavini, prilikom obavljanja redovnog tehničkog pregleda traktora na terenu od strane Stanice za tehnički pregled, održala edukativna predavanja – tribine.

Foto: Pu koprivničko-križevačka

Policijska službenica za prometnu preventivu Postaje prometne policije Koprivnica u utorak je i srijedu, 10. i 11. svibnja, u Novigradu Podravskom,Gabajevoj Gredi i Lepavini, prilikom obavljanja redovnog tehničkog pregleda traktora na terenu od strane Stanice za tehnički pregled, održala edukativna predavanja – tribine.

Unatoč lošim vremenskim uvjetima tehničkim pregledima odazvao se veliki broj vlasnika traktora i radnih strojeva. Nisu zabilježene teže tehničke neispravnosti , a lakše su otklonjene na mjestu vršenog pregleda. 

Prisutni su upozoreni da i nadalje vrše preventivne preglede svojih vozila prije svake uporabe u prometu, te da prilikom izlaska sa zemljanih površina očiste blato koje se nalazi na kotačima traktora i traktorskih priključaka. Također, upozoreni su i na samozaštitno ponašanje kako ne bi postali žrtve kaznenih djela.



Stranica