Edukativno predavanje djeci u sklopu akcije "Poštujte naše znakove"

Slika PU_KK/Vijesti/2016/09/predavanje.9.9.jpg

Danas, 9. rujna, u sklopu akcije "Poštujte naše znakove" policijska službenica za preventivu Postaje prometne policije Koprivnica posjetila je Područnu školu u Subotici Podravskoj i Kuzmincu.  

Foto: Pu koprivničko-križevačka 

Danas, 9. rujna, u sklopu akcije "Poštujte naše znakove" policijska službenica za preventivu Postaje prometne policije Koprivnica posjetila je Područnu školu u Subotici Podravskoj i Kuzmincu.  Tijekom posjeta djecu je educirala o pravilnom ponašanju u prometu, obvezi poštivanja prometnih znakova i propisa te uporabi zaštitne kacige, reflektirajućeg prsluka i sigurnosnog pojasa u automobilima.

Nadalje, djeci je skrenuta posebna pozornost na prelazak preko ceste, obzirom da se škola u Subotici Podravskoj nalazi neposredno u zoni državne ceste gdje je frekvencija prometa velika.  Obzirom da su djeca u razgovoru skrenula pozornost policijskoj službenici kako roditelji znaju griješiti u prometu,  istima je savjetovano da oni - djeca- budu pozitivan primjer i poticaj roditeljima za što sigurnije sudjelovanje u prometu.  



Stranica