Edukativno predavanje traktoristima u Drnju

Slika PU_KK/Vijesti/2012/11/traktoristi.Drnje.300.gif

Danas, 19. studenog, od 9 do 10 sati policijska službenica za prometnu preventivu u Drnju prilikom obavljanja redovnog tehničkog pregleda traktora na terenu od strane Stanica za tehnički pregled, održala je edukativno predavanje – tribinu.

Foto: Pu koprivničko-križevačka 

Danas, 19. studenog, od 9 do 10 sati policijska službenica za prometnu preventivu  u  Drnju prilikom obavljanja redovnog tehničkog pregleda traktora na terenu od strane Stanica za tehnički pregled, održala je edukativno predavanje – tribinu.

Predavanje je održano na temu „Prometovanje traktora, tehnička ispravnost traktora, osiguranje.

Tom prilikom skrenuta je pozornost na korektno i odgovorno ponašanje u prometu, na češće izvršavanje dnevnih preventivnih tehničkih pregleda traktora i priključnih vozila (poglavito svjetla i uređaja za kočenje). Također, prisutni su upoznati sa statističkim pokazateljima vezanim uz prometne nesreće u kojima su sudjelovali traktoristi. Prisutno je bilo 15 vozača traktora. Na kraju tribine prisutnima je podijeljen letak vezan uz obvezu osiguranja, te je istima skrenuta pozornost da se od 19. do 24. studenog, provode „Dani tehničke ispravnosti vozila“.



Stranica